27 studenoga, 2022

Post By : MBL

RASPORED BOGOSLUŽJA I ŽUPNE OBAVIJESTI

(27. studenoga – 4. prosinca 2022.)  

Prva nedjelja došašća

 

Ponedjeljak Spomendan sv. Jakova Markijskog, prezbitera
Utorak Blagdan Svih Svetih Franjevačkog reda
Srijeda  Blagdan sv. Andrije, apostola
Četvrtak Prvi četvrtak u mjesecu: cjelodnevno klanjanje. Zbog radova u crkvi, klanjanje će biti u dvorani kod sakristije. Nakon večernje svete mise je molitva na grobu fra Ante Antića, a potom redovito  klanjanje pred Presvetim.
Petak Prvi petak. U 18:45 pobožnost Srcu Isusovu.
Subota  Spomendan sv. Franje Ksaverskog, prezbitera.

Ujedno, prva subota –  jutarnja misa i posveta Majci Božjoj u 9 sati, a nakon večernje, mise koju namjenjujemo za sve volontere u našoj župi i samostanu,  molitva za zdravlje.

 

  • Od sutra, ponedjeljak 28. studenoga, započinjemo s misama zornicama, koje  će biti svako jutro, osim nedjelje, u 6 sati. Kroz došašće neće bit mise u 7 sati.
  • U predvorju crkve zajednica Cenacolo prodaje rukotvorine koje izrađuju članovi i korisnici zajednice u sklopu svoga liječenja i povratka u obiteljski život. Kupnjom njihovih proizvoda podržavamo rad zajednice.
  • Od 3. nedjelje došašća,12 prosinca, počinje blagoslov obitelji. Tko želi da mu svećenik dođe u blagoslov treba se je prijaviti kao i do sada, a tko ne želi da mu svećenik dolazi, imat će mogućnost  zajedničkog blagoslova nakon večernje mise u 19 sati. Na stoliću u predvorju crkve su listići s rasporedom blagoslova, a isti će biti objavljen i na našoj web stranici.
  • Molimo vas da ovaj tjedan prijavite svoje bolesnike i starije osobe koje žele da ih u došašću pohodimo i okrijepimo svetim sakramentima.
  • Roditelji prvopričesnika i krizmanika dobili su pisane obavijesti s terminima roditeljskog sastanka pa ih molimo da iste pročitaju i da se odazovu na sastanak.