06 ožujka, 2022

Post By : MBL

RASPORED BOGOSLUŽJA I ŽUPNE OBAVIJESTI

(6. – 13. ožujka 2022.)

Prva korizmena nedjelja

 

Ponedjeljak Nakon večernje mise održavaju  se Biblijske večeri. Voditelj – fra Stipo Kljajić, profesor Svetog pisma na KBF- u u Zagrebu i Sarajevu. 
Srijeda  Put križa u 18:15 sati
Četvrtak Nakon večernje mise započinje cjelonoćno klanjanje pred Presvetim. Ulazak u crkvu nakon 21 sat bit će moguć samo iz Vrbanićeve ulice, kroz dvorište, na staklena vrata.  
Petak  Put križa u 18:15 sati. 
Subota  Molitveni program započinje u 18:30 sati prigodnom katehezom nakon koje je misa, a potom molitva za zdravlje. 

Predvoditelj molitvenog programa je fra Siniša Balajić. 

 

  • Poznato vam je da su prošle godine naša župa, Caritas, Franjevački svjetovni red, udruga fra Ante Antić i firma Hedom, pokrenuli akciju prikupljanja novčanih sredstava za izgradnju obiteljske kuće sedmeročlane obitelji g. Eugena Somborca u selu Borojevići na Banovini.  S radošću vas obavještavamo da je kuća sagrađena i da će vrlo brzo biti spremna za useljenje. Sve vas koji ste pomogli ovoj obitelji neka Gospodin nagradi za vaše dobročinstvo.
  • Na izlazu iz crkve možete uzeti caritasove kutijice u koje se kroz korizmu mogu ubacivati milodari vašega korizmenog odricanja. Na kraju korizme kutijice ćete donijeti u crkvu za Caritas.
  • U akciji naše župe: jedna obitelj za jedan metar kvadratni poda u crkvi, do sada je „popločano“ 342 m2 poda. Cijena jednog m2 poda iznosi 2450 kn. Pozivamo i ostale da svojim prilozima pomognu ovu akciju. Hvala svima koji su do sada dali svoj prilog.