17 ožujka, 2024

Post By : MBL

RASPORED BOGOSLUŽJA I ŽUPNE OBAVIJESTI

(od 17. do 24. ožujka 2024.)

Peta korizmena nedjelja

 

Utorak Svetkovina sv. Josipa zaručnika BDM. Svete mise u 7, 8 i 19 sati
Četvrtak 24 sata za Gospodina je Papina korizmena inicijativa molitve i pomirenja. Pridružujemo se inicijativi cjelonoćnim klanjanjem pred Presvetim koje započinje u četvrtak nakon večernje mise.
Nedjelja Cvjetnica – Nedjelja Muke Gospodnje. Blagoslov maslinovih grančica bit će na svim misama

 

  • U utorak, 19.3. je prvi u nizu 13 utoraka sv. Anti. Nakon večernje mise pobožnost sv. Anti.
  • Svake korizmene srijede i petka pobožnost križnog puta u 18.15 poslije kojeg je večernja misa.
  • Od sutra započinjemo pohode starijima i bolesnima u župi. Prijavite svoje starije i bolesne kako bismo ih pohodili i okrijepili svetim sakramentima.
  • Od ponedjeljka 25. ožujka ispovijeda se tijekom dopodneva od 6.45 do 12 sati i poslijepodne od 16.30 do 19.30 h.
  • Na Cvjetnicu će volonteri Caritasa prodavati maslinove grančice. Prilog od prodaje namijenjen je najpotrebitijima u župi. Možete donijeti i higijenske potrepštine te hranu i ostaviti kod volontera.
  • Danas su s nama predstavnici udruge Hrvatska za Život i Inicijative 40 dana za život. Najveći plod njihovog desetogodišnjeg rada je 150 spašenih života od smrti pobačajem. Udruga uz molitvu i post materijalno brine za više od 40 obitelji i pomaže u izgradnji kulture života u našoj domovini. Na štandu Udruge na izlazu iz crkve možete besplatno uzeti časopis Pohod i pomoći donacijom za trudnice. Do Cvjetnice se imate priliku uključiti u miroljubivo bdijenje ispred Vinogradske i Petrove bolnice.