01 listopada, 2023

Post By : MBL

RASPORED BOGOSLUŽJA I ŽUPNE OBAVIJESTI

(1. – 8. listopada 2023.)  

Dvadeset i šesta nedjelja kroz godinu

 

Ponedjeljak Iza večernje mise molimo trodnevnicu sv. Franji Asiškom
Utorak Iza večernje mise obred preminuća sv. Franje i blagoslov sa svečevim relikvijama
Srijeda Svetkovina sv. Franje Asiškog utemeljitelja franjevačkog reda
Četvrtak Prvi četvrtak, nakon jutarnje sv. mise u 8 sati cjelodnevno klanjanje do večernje sv. mise, a nakon večernje sv. mise molitva na grobu sl. Božjega fra Ante Antića.
Petak Prvi petak, pobožnost Srcu Isusovu, prije svetih misa mogućnost ispovijedi za sve one koji vrše ovu pobožnost.
Subota Svake prve subote u svetištu je duhovna obnova za bolesnike. Program započinje u 18:00 sati: krunica, nagovor, sv. Misa te podjela bolesničkog pomazanja potrebnima.

Prva subota posvećena Srcu Marijinu. Svete mise u 7,8,9 i 19

 

  • Utorak u 21.00 sat klanjanje za mlade, animira zbor Vrba
  • Subota u 11.00 ministrantski susret, pozivamo svu djecu koja se žele uključiti u ministriranje da dođu na susret ili da se jave svećeniku u sakristiji iza svetih misa.
  • Odrasli koji bi željeli primiti sakramente: krštenje, krizmu, pričest, mogu se prijaviti u župni ured i dogovoriti početak priprave za sakramente.
  • Humanitarna udruga fra Ante Antić zajedno sa župom nastavlja s organizacijom besplatnih instrukcija za osnovnu i srednju školu. 2.10. počinju besplatne instrukcije za osnovnu i srednju školu. Sve o načinu prijave i održavanja možete pročitati na plakatu u predvorju.
  • Pozivamo sve koji vole pjevati da se prijave u naše pjevačke zborove, kako bi nedjeljno zajedništvo uz Gospodina bilo svečanije.
  • Bogu dragom hvala i Vama veliko hvala što smo uspjeli popločati cijelu lađu crkve, uskoro ćemo popločat kapelu Presvetog Sakramenta i južni ulaz, kao i uredit nove ispovjedaonice. Ostaje nam popločati korove, stepenište do korova i izradit dva reda klupa. Molimo Vas ukoliko ste u mogućnosti da nam pomognete da bi do kraja uredili našu crkvu.
  • Raspored nedjeljnih misa u našoj crkvi: 7.30, 9, 10, 11.30, 17, 19 i 20.30