18 rujna, 2022

Post By : MBL

RASPORED BOGOSLUŽJA I ŽUPNE OBAVIJESTI

(18. – 25. rujna 2022.)  

Dvadeset i peta nedjelja kroz godinu

 

Utorak Spomendan sv. Andrije Kima i njegovih drugova, mučenici
Srijeda Blagdan sv. Mateja, apostola i evanđeliste
Petak Spomendan sv. Pia iz Pietrelcine, prezbitera

Molitvena zajednica “Službenici Božji” ima svoj otvoreni susret

u 20:00 sati.

 

  • Pozivamo roditelje djece za prvu pričest da do kraja ovog mjeseca u župnom uredu prijave djecu za prvopričesnički vjeronauk.
  • Odrasli koji nisu primili sakramente kršćanske inicijacije (krštenje, krizmu, pričest) mogu se prijaviti kroz tekući mjesec u župni ured.
  • Krizmanici su dobili upisnice za pohađanje priprave za sakrament krizme. Iste treba dostaviti u župni ured do kraja mjeseca. Također je potrebno ispuniti elektronsku prijavu preko linka koji je naveden na web stranici župe.
  • Humanitarna udruga fra Ante Antić, u želji da pruži besplatne instrukcije za osnovnu i srednju školu, poziva profesore i studente koji su spremni darovati svoje znanje i vrijeme da se do kraja rujna jave na kontakt telefon ili na e-mail udruge. Više o svemu možete vidjeti na plakatu u predvorju.
  • U našem svetištu došlo je i do promjene u djelovanju časnih sestara. S Jozefina, koja je protekle godine djelovala u našem domaćinstvu, premještena je na novu službu, a na njeno mjesto došla je s. Ivona kojoj želimo dobrodošlicu i blagoslovljeno djelovanje u našem samostanu.