24 rujna, 2023

Post By : MBL

RASPORED BOGOSLUŽJA I ŽUPNE OBAVIJESTI

(24. rujna – 1. listopada 2023.)  

Dvadeset i peta nedjelja kroz godinu

 

Utorak 76. obljetnica mučeničke smrti dvojice naših fratara:  fra Mateja Vodanovića i fra Serafina Raića za koje ćemo, zajedno sa svim mučenicima naše Provincije, moliti preko mise u 19 sati.
Srijeda Sv. Vinko Paulski
Petak Sv. Mihael Gabrijel i Rafael, arkanđeli
Subota sv. Jeronim
Nedjelja Prvi dan trodnevnice sv. Franji Asiškom

 

  • U utorak započinjemo s klanjanjima za mlade koja će se održavati svaki utorak u 21.00h.
  • Subota u 11.00 ministrantski susret, pozivamo svu djecu koja se žele uključiti u ministriranje da dođu na susret ili da se jave svećeniku u sakristiji iza svetih misa.
  • Sljedeće nedjelje našu će župnu zajednicu posjetiti fra Francisco Conroy, misionar iz Havane na Kubi. Upoznat će nas sa stanjem Katoličke crkve na Kubi i misijskim radom franjevaca u toj komunističkoj zemlji u kojoj je kršćanstvo sustavno zatirano. Uz našu molitvenu potporu, bit će to prigoda da i novčanim prilogom podupremo misijski rad na Kubi
  • Roditelji koji žele da njihova djeca ove godine pohađaju vjeronauk za prvu pričest i krizmu trebaju do 30. rujna ispuniti online prijavnicu na web stranici naše župe ili doći prijaviti u župni ured.
  • Odrasli koji bi željeli primiti sakramente: krštenje, krizmu, pričest, mogu se prijaviti u župni ured i dogovoriti početak priprave za sakramente.
  • Dragi vjernici, Humanitarna udruga fra Ante Antić zajedno sa župom nastavlja s organizacijom besplatnih instrukcija za osnovnu i srednju školu. U tome trebamo vašu pomoć. Molimo sve profesore i studente koji su spremni darovati svoje znanje i vrijeme da se jave do kraja rujna na kontakt telefon ili e-mail udruge kako bismo mogli složiti raspored i ponudu. Hvala svima koji će se odazvati. Više o svemu možete pročitati na plakatu u predvorju.
  • Od sljedeće nedjelje mise u našoj crkvi su: 7.30, 9, 10, 11.30, 17, 19 i 20.30