Uslišanja - zahvale - preporuke

 

Duboko zahvalna dragom Bogu za sve milosti koje smo primili zagovorom dobrog i vjernog njegova sluge o. Ante Antića i dalje ga usrdno molim i utječem se njemu da nas sve skupa zagovara u našim živtnim križevima i potrebama. Posebno ga molim za svoju djecu i pridružujem svoju molitvu fra Antinoj svakodnevnoj molitvi:

“Oče nebeski da im dadneš svoju svetu ljubav,

vječni Sine svoj sveti Duh,

Duše Sveti svoju svetu mudrost i sedmerostruke darove svoje,

da budu puni ljubavi Očeve, mudrosti Sina, dobrote Duha Svetoga...”.

Zahvalna majka

 

 

Molila sam devetnicu (sa sličice) za proglašenje blaženim i svetim sluge Božjega o. Antića kao i za njegov moćni i nebeski zagovor za moju kćerku i njene ispite na fakultetu, a i obećala sam i svemu javno svjedočiti i zahvaliti ako nam dobri otac Antić isprosi pomoć, tj. da mi kćerka sretno položi ispite na fakultetu... Svi su ispiti najbolje prošli; po zagovoru o. Antića i nemoguće su se stvari popunile. Zahvaljujem Presvetom Trojstvu i nebeskom zagovoru sluge Božjega o. Ante Antića za primljene milosti po njegovu zagovoru. I unaprijed se preporučujem za sve obiteljske potrebe i potrebe djece zagovoru velikog nam zagovornika na nebu - o. Antića.

R. D. – Kaštel Lukšić

 

 

Hvaljen Isus i Marija!

Prije 11 godina sam se naglo razboljela u trudnoći od opake bolesti koja se zove karcinom. Bili su to strašni dani, borba za život majke i djeteta. Dijete je rođeno u 8. mjesecu trudnoće (bez ikakvih problema) za uranjeni porod, živo je i zdravo. Danas je prekrasan dječačić, a ja sam završila na dugotrajnom liječenju, zračenju i operaciji... U tim teškim trenucima me je jedna dobra duša odvela u crkvu i molitvom me preporučila zagovoru oca Ante Antića. Molila sam molitvu (sa sličice) za milost ozdravljenja po njegovu zagovoru... Moja je bolest uspješno izliječena - bez ikakvih posljedica. Živa sam i zdrava! Pomogla mi je samo molitva i zagovor ocu Antiću! Čvrsto vjerujem u to. Žao mi je što ovo pismo nisam napisala ranije, ali evo dogodio se jedan trenutak, jedan znak, na čudan je način njegova sličica došla ponovno u moje ruje i shvatila sam da je vrijeme za ovo pismo - zahvalu!

D.

 

 

Dobri oče Antiću, putovima čudnim došla sam do tebe, evo, pogriješili i ime Tvoje napišem malim slovom. Oprosti! Kažu mi i rekoše mi da nema duše uronjene u Boga kao što je Tvoja, a toliko zauzeta za čovjeka... Molim Te pokaži mi put... meni odrasloj u ateizmu...

Hvala, Lidija

 

Radost mi je primati i čitati glasilo oca Antića - „Dobri otac Antić”. On je zaista živo svjetlo u ovim teškim i jako tmurnim danima života ljudi koji nemaju nade, a gube vjeru, moral, obitelj, smisao postojanja..., kao da nitko više nije odgovoran za ovo vrijeme silnih zastranjivanja, zabluda koje se gusjenički uvlače u pore Crkve i društva koje nije u moći da odbacuje zlo a živi za dobro... Iskrena mi je želja da nam drago glasilo Sluge Božjega oca Antića - ili DOA - vodi, potpomaže i rasvjetljuje Duh Sveti, kako je vodio i rasvjetljavao sveti život i cijelo djelovanje oca Antića. Hvala na našoj ljubavi koju po člancima iskazujete svim vjernicima i čitateljima glasila, dok svi radosno očekujemo i molimo da nam Majka Crkva što prije proglasi o. Antića blaženim i svetim!

Dubravka T.

 

 

 

Pred više godina je moja majka bila teška bolesnica od križobolje - sama nije mjesecima mogla ni ustati iz kreveta, a od atrofije mišića nije se sama mogla na svoje noge osloniti.

Jer je bila penitentica (pokornica) dobroga oca Antića obje smo se molitvom utekle njegovom zagovoru i zdravlje se popravilo, te je prohodala.

Hvala ti, oče Antiću!

M. Mitrović

 

 

Zahvaljujem za uslišane moje molitve, koje sam uputila pobožno i odano zagovoru Božjega sluge o. Antiću, a on mi je svojim velikim i milosrdnim zagovorom isprosio veliku milost i pomoć, koju ja ne mogu ničim uzvratiti, nego zahvalom i ljubavlju o. Antiću...

Š. F. - Metković

 

 

 

Šaljem mali prilog u fond sluge Božjega o. Antića jer sam njegova štovateljica. On moje sve molitve uvijek prima i pomoć mi šalje koju tražim. Zato sam za oca Antića zahvalna Bogu i vruće molim za njegovu beatifikaciju.

M. Čikeš, Imotski

 

 

 

Već smo u našem glasilu “Dobri otac Antić” (br. 2/08., str. 28-29) opisali kako je P. D. (Paško Dučkić, na slici dolje) bio teški bolesnik od zloćudnog tumora, koji se na više mjesta pojavio na mjehuru i kako je isti bolesnik po molitvi i čudesnim zagovorom potpuno ozdravio od zloćudnog tumora, što pokazuju sve kontrole kod liječnika, a svoje ugodno zdravstveno raspoloženje Paško je za sebe potvrdio umjetničkom slikom o. Antića, koju je od umjetnika naručio, pa uokvirio i blagoslovio u sobi (na slici krevet o. Antića i na njemu stotine fotografija vjernih štovatelja), te ju postavio na časno mjesto svoje obiteljske kuće.

A budući da je obitelj Paškina dobila novo rođenče - unuka, svi su u obitelji poželjeli da im dječačić bude kršten s imenom ANTE i to po sluzi Božjemu Anti Antiću i sv. Anti Padovanskom, što se ispunilo u župi Majke Božje Lurdske u Zagrebu na blagdan sv. Ante i to u kapeli - gdje je sluga Božji o. Antić bezbrojne tješio i ozdravljao, kao i sv. Ante Padovanski.

a. v.

 

 

Kako je dječak Mateo Pazin pobijedio smrt?

O našem naslovu “Kako je Mateo P. pobijedio smrt?” pisao je ov. g. i australski tisak (v. vijest “Tiny battler beats death - Sićušni borac pobjeđuje smrt” od Clair Weavera) s velikim začuđenjem jer je dječačić Mateo Pazin dvije godine bolovao od komplicirane i neizliječive srčane mane te poremećenoga dišnog puta (niti širine igličice) i smrt je mogla nastupiti svakoga časa kroz dvije godine liječenja u klinici za dječje bolesti Westmeada, gdje su izvedeni i veoma teški i veliki komplicirani kirurški zahvati koji su spasili život malom borčiću protiv smrti, te se Mateo čudesno zdrav nalazi u očevoj kući u West Rydu.

Naravno da naše glasilo “Dobri otac Antić” ne bi ovo ozdravljenje ovdje objavilo da nije u vezi s veoma značajnim zagovorom sluge Božjega oca Antića kome su se od strane rodbine (u Australiji i u Hrvatskoj - Zagrebu) molitvama preporučili moćnom i nebeskom zagovoru oca Ante Antića te samo ozdravljenje dječaka Matea Pazina smatraju Antićevim čudom - Sluga Božji je svojim zagovorom pred Božjim licem uslišao je molitve roditelja i rodbine, te je teški bolesnik Mateo u stopostotnoj opasnosti od smrti sasvim ozdravio, o čemu javljaju zahvalni roditelji i rodbina iz Australije i Zagreba, koji su došli i na grob i u sobu Sluge Božjega da se molitvom pomole i zahvale o. Antiću - velikom zagovorniku.

Molimo i roditelje i rodbinu ozdravljenog dječaka Matea P. da nanovo svoje iskaze opišu u svojim pismima, a od bolnice i liječnika izvade svu dokumentaciju liječenja i ozdravljenja dragog i zdravog sinčića Matea Pazina koga s vjerom preporučujemo zagovoru Sluge Božjega.

vicepostulator

fra Vladimir Tadić

 

 

Najave

Župni list "Majka"

list 166

Pastoralne aktivnosti

pastoralnaktivn zupe2

Akcija Caritasa "5 za 1"

caritas

Dovršetak izgradnje crkve

 

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 38 

Broj posjetitelja

DanasDanas456
Ovaj mjesecOvaj mjesec13866
SveukupnoSveukupno1843674
, Powered by Joomla! and designed by SiteGround web hosting