ZAŠTO WEB STRANICA?

 

“Predragi, osjećajte svojom obvezom unositi u kulturu ovog novog komunikacijskog i informacijskog okruženja vrijednosti na kojima počiva vaš život!

Na vama, mladi, koji ste se gotovo spontano suživjeli s tim sredstvima komunikacije, leži posebna zadaća evangelizacije toga “digitalnog kontinenta”. Znajte s oduševljenjem preuzeti na sebe zadatak naviještati evanđelje svojim vršnjacima!"

Papa Benedikt XVI. u poruci za 43. svjetski dan sredstava društvene komunikacije

 

Dragi župljani,

predstavljamo obnovljenu web stranicu naše župe jer želimo i na ovaj način širiti Radosnu vijest. Sv. Pavao je išao od kuće do kuće i navještao Radosnu vijest. Ovom stranicom želimo poput sv. Pavla doći do svakog pojedinca i do svake obitelji u župi.

Iz dana u dan dodajemo nove članke ne samo o povijesti i događanjima u ovoj župi, nego donosimo i članke za duhovni rast svakog župljanina i vjernika s obzirom na štovanje Majke Božje Lurdske, sv. Franje Asiškoga i našega sluge Božjega oca fra Ante Antića. Za svaku nedjelju donosimo i kratko razmišljanje (meditaciju) uz evanđeoski tekst.

Smatramo ovaj način evangelizacije vrlo važnim jer je trajni problem prisutnost i sudjelovanje u liturgijskim činima Crkve. Samo nedjeljna misa u životu vjernika nije dovoljno za rast u vjeri.

Preko ove stranice želimo doći i do onih koji su u našoj blizini, ali su još uvijek daleko od nas. Želimo ih približiti Isusu Kristu i njegovoj Majci Mariji.

Dragi župljani, pozivamo i Vas da svojim doprinosima (tekstovima, fotografijama, prijedlozima ili tehničkim uređenjem) približite ovu stranicu drugima.

 

 

Najave

Župni list "Majka"

list 166

Pastoralne aktivnosti

pastoralnaktivn zupe2

Akcija Caritasa "5 za 1"

caritas

Dovršetak izgradnje crkve

 

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 40 

Broj posjetitelja

DanasDanas60
Ovaj mjesecOvaj mjesec11048
SveukupnoSveukupno1867968
, Powered by Joomla! and designed by SiteGround web hosting