Duhovne obnove: djeca u Samoboru, Mješoviti zbor u Ludbregu

Naši najmlađi župljani, članovi Dječjeg zbora, ministranti i Glasnici Velikoga kralja, imali su jednodnevnu duhovnu obnovu i izlet u Samobor, u subotu 26. svibnja. Pod vodstvom svog voditelja i duhovnika fra Ivana Marije Đuzela i animatora: Ivane Bošnjak, fra Marka i fra Nikole, djeca su posjetila Kuću za duhovne susrete Tabor te imali prigodni program, poslije kojeg je uslijedila rekreacija i veselo druženje. Radosna srca, ispunjeni mirom i blagoslovom, naši su najmlađi iskazali spremnost aktivno nastaviti svoje djelovanje u župnoj zajednici.

 

Članovi Mješovitog zbora naše župe i svetišta, predvođeni župnikom fra Nikicom i voditeljima Zbora, na svetkovinu Tijelova hodočastili su u svetište Predragocjene Krvi Kristove u Ludbreg. Sudjelovali su u misnom slavlju i tjelovskoj procesiji kroz grad. Rado su obavili pobožnost pred relikvijom Kristove krvi u svetištu.

Poslijepodnevno su druženje nastavili za bratskim stolom u Malom Bukovcu, ispunjeni radošću i pjesmom. Na vrijeme su se vratili doma te dan duhovne obnove zaključili svečanom večernjom misom u našoj crkvi i svetištu. 

 

Najave

Župni list "Majka"

list 165

Pastoralne aktivnosti

pastoralnaktivn zupe2

Akcija Caritasa "5 za 1"

caritas

Dovršetak izgradnje crkve

 

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 37 

Broj posjetitelja

DanasDanas41
Ovaj mjesecOvaj mjesec21024
SveukupnoSveukupno1663630
, Powered by Joomla! and designed by SiteGround web hosting