Zahvalnost pri završetku blagoslova obitelji u župi

Ovim putem zahvaljujemo dragim obiteljima Župe Majke Božje Lurdske koje su otvorile vrata svojih srdaca i domova, kako bi sa svećenicima zazivali Božji blagoslov. Pastoralno osoblje pohodilo je od 27. prosinca 2017. do 10. siječnja 2018. više od devetsto obitelji, sve koji su dogovorili ili zatražili blagoslov. Rado smo susretali i starije i mlađe, i bolesne i zdrave, i siromašne i dobrostojeće, kako bismo s njima podijelili "radosti i nade, žalosti i tjeskobe", a naš božićni pohod bio je iznad svega molitva i zazivanje Božjeg blagoslova na sve članove obitelji kako bi kršćanski živjeli, svjedočili svoju vjeru, vidjeli značenje svoga života, bili učvršćeni u svome pozivu i ljubili svoje bližnje. 

Sretni smo što smo u našem gradu imali mogućnost susresti toliko divnih ljudi, koji ljube Boga, Crkvu i svećenike. Njihova ljubav očitovala se u ljubaznom prijemu i sudjelovanju u blagoslovnoj molitvi. Valja istaknuti i da mnogi župljani imaju lijepo razvijen smisao za pripadnost crkvenoj zajednici, pa odvajaju od svojih materijalnih dobara te darivaju za duhovni i materijalni napredak župe, osobito se radujući skorašnjem dovršetku izgradnje naše nove crkve.

Još jednom svim dragim župljanima zahvaljujemo na srdačnom prijemu kod blagoslova obitelji i na cijelu župu zazivamo Božji blagoslov te nad svakim domom kličemo: CHRISTUS MANSIONEM BENEDICAT (Krist neka blagoslovi ovaj dom). 

 

Najave

Župni list "Majka"

list 166

Pastoralne aktivnosti

pastoralnaktivn zupe2

Akcija Caritasa "5 za 1"

caritas

Dovršetak izgradnje crkve

 

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 24 

Broj posjetitelja

DanasDanas163
Ovaj mjesecOvaj mjesec32310
SveukupnoSveukupno1709754
, Powered by Joomla! and designed by SiteGround web hosting