Na dobro Vam došao Božić - sveto porođenje Isusovo

velika-meditacijaNa Božić - veliki Bog postaje mali čovjek. To je velika tajna - otajstvo! Upravo ta riječ „otajstvo“ ključna je za duhovno proživljavanje pravog Božića. To otajstvo nam ponovno, kao i svake godine, govori o Božjoj ljubavi prema čovjeku. O jedinoj vrijednosti na ovom svijetu za koju se isplati živjeti. Jer onaj koji živi po ljubavi, jedino on će biti sretan! 

 

Sretan i blagoslovljen Božić žele Vam franjevci samostana i župe Majke Božje Lurdske.

 

I kao što je Bog toliko ljubio čovjeka da mu je podario svoga Sina kojeg gledamo u liku djeteta u jaslicama, tako smo i mi pozvani odgovoriti na ljubav: ljubeći Boga i bližnjega.

Neka nas prožete tim otajstvom obasja slava Gospodnja, da u božićnoj noći možemo, zajedno sa svom našom braćom i sestrama, iskreno pjevati: „Slava Bogu na visini“, i „U se vrime godišta mir se svitu navišta…“, i da se u Bogu Božiću prepoznajemo kao ljudi, kao braća i sestre, pa da budemo sretni što je Bog s nama i što nam se svaki dan daruje, kako bi i mi mogli biti dar jedni drugima.

U toj vjeri, i u tom božićnom daru, svima u našoj župnoj zajednici, čestitamo i želimo sretan i blagoslovljen Božić! Franjevci samostana Majke Božje Lurdske u Zagrebu

 

Najave

Župni list "Majka"

list 163

Pastoralne aktivnosti

Plakat MBL 2015

Akcija Caritasa "5 za 1"

caritas

Dovršetak izgradnje crkve

 

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 37 

Broj posjetitelja

DanasDanas65
Ovaj mjesecOvaj mjesec28177
SveukupnoSveukupno1591728
, Powered by Joomla! and designed by SiteGround web hosting